Advertisement

Φωτια Κερατεα Τωρα : ΤΩΡΑ-Φωτιά στην Κερατέα - «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι.

Φωτια Κερατεα Τωρα : ΤΩΡΑ-Φωτιά στην Κερατέα - «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι.. Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για μαρκάτι, συντερίνα και άγιο κωνσταντίνο. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Αρχική σελίδα ελλαδα διαφορα φωτια κερατέα η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα έχει οδηγήσει στην εκκένωση του μαρκατίου, ενώ αυτή την ώρα εκκενώνεται και η συντερίνα. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Καταγγέλει εμπρησμό ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Αρχική σελίδα ελλαδα διαφορα φωτια κερατέα η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα έχει οδηγήσει στην εκκένωση του μαρκατίου, ενώ αυτή την ώρα εκκενώνεται και η συντερίνα. Ώρες αγωνίας στην κερατέα όπου η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη, έχει κάψει σπίτια και οι πυροσβέστες πυροσβέστης στην κερατέα, αντιμέτωπος με τη φωτιά © eurokinissi/μιχαλησ καραγιαννησ. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και οι εστίες είναι παρα πολλές.

Φωτιά στην Κερατέα: Ο καπνός έφτασε ως τις Σπέτσες - Δείτε ...
Φωτιά στην Κερατέα: Ο καπνός έφτασε ως τις Σπέτσες - Δείτε ... from images32.inewsgr.com
Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.

Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά.

Οι άνεμοι κάνουν ακόμη δυσκολότερη την κατάσβεση. Αρχική σελίδα ελλαδα διαφορα φωτια κερατέα η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα έχει οδηγήσει στην εκκένωση του μαρκατίου, ενώ αυτή την ώρα εκκενώνεται και η συντερίνα. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Ώρες αγωνίας στην κερατέα όπου η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη, έχει κάψει σπίτια και οι πυροσβέστες πυροσβέστης στην κερατέα, αντιμέτωπος με τη φωτιά © eurokinissi/μιχαλησ καραγιαννησ. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει το σενάριο για εμπρησμό σε κάδο σκουπιδιών (vid). Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών: Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της κερατέας με την κατεύθυνσή του αυτή τη στιγμή να είναι.

Ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς αναφέρει πώς η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα. Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας.

ΤΩΡΑ-Φωτιά στην Κερατέα
ΤΩΡΑ-Φωτιά στην Κερατέα from media.enikos.gr
Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Ώρες αγωνίας στην κερατέα όπου η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη, έχει κάψει σπίτια και οι πυροσβέστες πυροσβέστης στην κερατέα, αντιμέτωπος με τη φωτιά © eurokinissi/μιχαλησ καραγιαννησ. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό.

Ώρες αγωνίας στην κερατέα όπου η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη, έχει κάψει σπίτια και οι πυροσβέστες πυροσβέστης στην κερατέα, αντιμέτωπος με τη φωτιά © eurokinissi/μιχαλησ καραγιαννησ.

Γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112. Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της κερατέας με την κατεύθυνσή του αυτή τη στιγμή να είναι. Ώρες αγωνίας στην κερατέα όπου η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη, έχει κάψει σπίτια και οι πυροσβέστες πυροσβέστης στην κερατέα, αντιμέτωπος με τη φωτιά © eurokinissi/μιχαλησ καραγιαννησ. Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και οι εστίες είναι παρα πολλές. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών: Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι. Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμό σύμφωνα με υπάλληλο του δήμου, κατήγγειλε μιλώντας στην ερτ ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom.

Γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Πόσων χρόνων αισθάνεσαι: Ψυχολογική ηλικία και ηλικιακές ...
Πόσων χρόνων αισθάνεσαι: Ψυχολογική ηλικία και ηλικιακές ... from images32.inewsgr.com
Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμό σύμφωνα με υπάλληλο του δήμου, κατήγγειλε μιλώντας στην ερτ ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς. Φόβος ότι το πύρινο μέτωπο θα περάσει στον εθνικό δρυμό σουνίου. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της κερατέας με την κατεύθυνσή του αυτή τη στιγμή να είναι. Στα πρώτα σπίτια πλησιάζει η φωτια στην κερατεα. Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.

Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και οι εστίες είναι παρα πολλές. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής.

Posting Komentar

0 Komentar